Tidligere klienter

Nina tabte sig 5.9 kg og øgede muskelmassen med 2.2kg!

Om forløbet:

Resultatet af et 10-ugers forløb med personlig træning 1 gang om ugen.

Nina har styrketrænet 3 gange om ugen, og har ikke fulgt en stram kostplan, men blot fået nogle guidelines til hvordan hendes kost skulle ændres.

Hun er gået fra en fedtprocent på 30,8% til en fedtprocent på 23,2%!

Derudover har hun tabt 5,9 kg fedt samtidig med, at hun har øget sin fedtfri-masse med 2,2 kg.

Virkelig stærkt gået!

Udtalelse om forløbet:
Anne har været en stor hjælp og hjulpet mig til at komme i form efter min 2. fødsel. Jeg
startede op hos Anne 10 uger inden jeg skulle starte på job igen. Hun har lært mig, hvordan jeg skulle træne og spise korrekt, så jeg efter 10 ugers forløb med hende, nåede mit første mål. Nu har jeg fået masser af mod til at fortsætte med træningen selv, så jeg kan opnå mit næste mål. Jeg kan klart anbefale Anne som personlig træner. Anne er som træner meget sød men alligevel hård, da hun var god til at give én et skub, så man rykkede sig for hver uge der gik. Jeg vil virkelig på det varmeste anbefale Anne Jensen..

Andre udtalelser

10-ugers forløb:

“Jeg købte et 10-ugers forløb ved Anne, da jeg ønskede at komme igang med styrketræning og få styr på min kost. Jeg havde en personlig træning med Anne 1 gang om ugen, hvor hun hjalp mig med at få styr på teknikken og pressede mig til at yde/løfte mere hver gang. I løbet af de 10 uger, har Anne givet mig 5 forskellige træningsprogrammer. Hvoraf det ene er et hjemmetrænings-program, som har været virkelig godt for mig (når ikke lige lysten til at træne blandt fremmede var det)
Ift. kosten startede jeg med at tælle kalorier, for at få en fornemmelse af hvor meget jeg skal spise. Efter noget tid, havde jeg en god fornemmelse af fordelingen og derfor stoppede jeg igen med at tælle kalorier. Nu spiser jeg bare efter nogle hovederegler, som er overraskende nemme at holde og vægten daler roligt – hvilket er SKØNT!
Anne er den sødeste, varmeste og sjoveste træner man kan ønske sig – og så er hun samtidig bare pisse dygtig til det hun laver! Hun tager sig god tid til at svare på spørgsmål og forklare og lære fra sig. Anne er også god til at presse en, så man får mest ud af sin træning.
Det har været en helt igennem god oplevelse, at være i forløb ved Anne og jeg vil hermed anbefale hende til alle!”

7-ugers parforløb:

”Min mand og jeg har været i et 7 ugers forløb med Anne og vi har været super tilfredse med hende. I en travl hverdag med børn har Anne udvist fleksibilitet ved at aftale træning enten meget tidligt eller sent. Hun har lavet flere forskellige øvelser til os, så træningen blev varieret. Vi har fået gode råd omkring kost og hvordan vi kan træne derhjemme. Anne har også været god til at presse os og formået at lave træningen sjov.
 
Vi overvejer at starte endnu et forløb med hende efter sommerferien,
så vi vil klart anbefale hende til andre”